Werken bij STWT

Bij STWT leren we voor het leven!

Werken bij STWT

Bij Stichting Openbaar Basisonderwijs Westelijke Tuinsteden staan we voor het beste uit ieder kind. En dat vraagt om gedreven, enthousiaste en professionele mensen. Daarom staan we open voor wat onze medewerkers te bieden hebben en geven we alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Bijvoorbeeld door een scala aan (vakinhoudelijke) workshops in onze STWT Academie. Ons motto is ‘Samen Leren Leven’! We leren met en van elkaar, samen met de kinderen, de ouders en de wijk.

Wij zijn trots op ons personeel en daarom bieden wij een aantrekkelijk werkklimaat, niet alleen voorwaarden scheppen, maar ook kansen! Daarom staan scholing en ontwikkeling bovenaan onze prioriteitenlijst. Zodat iedereen zich kan ontwikkelen tot een hoogwaardige professional. Een professional die verantwoordelijkheid neemt, en ook verantwoording aflegt. De stem van de leerkracht is daarom de basis voor ons strategisch beleidsplein 2019-2023.

Een goede relatie tussen werkgever en werknemer herken je aan wederzijds respect, kennis van zaken, reflectief vermogen en een gezamenlijk doel. Wij bieden gunstige arbeidsvoorwaarden, een uitgebreide reiskostenregeling. En natuurlijk is er veel ruimte en zijn er mogelijkheden voor (bij)scholing en ontwikkeling.