STWT Academie en de Waaghalzen

Bij STWT leren we voor het leven!

STWT Academie

Wil jij tijd en ruimte nemen voor jouw professionalisering?
Als werknemer bij Stichting Westelijke Tuinsteden (STWT) heb je toegang tot een uitgebreid aanbod aan workshops, leergangen, scholingen, professionele leergemeenschappen (PLG’s) en digitale cursussen.

Binnen de STWT Academie kun je jouw expertise verbreden en verdiepen en ontmoet je andere STWT medewerkers en externen, waardoor je elkaar kunt inspireren en van en met elkaar leert. Het programma is met grote zorg samengesteld op basis van de leervragen binnen de organisatie en de dagelijkse praktijk. Het programma wordt regelmatig aangevuld met nieuw aanbod.

Heb je specifieke expertise en wil je deze inzetten binnen een workshop of leergang? Laat het ons weten. Hoe mooi is het om jouw deskundigheid beschikbaar te stellen voor alle collega’s van STWT scholen. Bekijk hier het gehele aanbod van de STWT Academie op ons intranet. Inloggen kan met jouw werk emailadres en het bijbehorende wachtwoord.

Contact
Marlie de Wijs en Nadia Hooten
onderwijsontwikkeling@stwt.nl

Waaghalzen

Wil jij tijd en ruimte nemen voor jouw onderwijsidee?
Binnen STWT geven we onze medewerkers de mogelijkheid om, met ruimte in hun normjaartaak, een onderwijsidee verder uit te werken. Met een budget van €1000,-, een coach langs de weg en feedback van de andere waaghalzen, kom jij een stapje dichter bij je droomscenario.

Wil je ook waaghals worden?
Aanmelden kan via waaghalzen@stwt.nl.

Wil je inspiratie opdoen?
Bekijk hieronder dan de onderwijs ideeën in de waaghalzencourant van afgelopen jaar.